Gør dit barn klar til efterårets regnfulde tid

Efteråret er ved at være over os og det er tid til at gøre sit barn klar den den våde tid, som går os i møde. Dog kan det være lidt svært at navigere i junglen af ting og tøj, som man skal have. Derfor har vi lavet en lille guide til hvad du skal have til dit barn.

Regnbukser

Regnbukser er en absolut nødvendighed for at kunne holde sig tør. Regnbukser er noget som du kan bruge hele året rundt, men i perioden oktober til april er det ekstra nødvendigt. Her kan du ikke undvære en regnbuks og det er også de måneder hvor du bruger dem mest. Du skal dog sørge for at regnbukserne dit barn bruger er reflekterende i mørket. Dette er nødvendigt når det er mørkt og det derfor er svært at se barnet. Generelt når det kommer til regntøj, så burde du kigge efter hvad det danske børnetøjsmærke Wheat laver. De har virkelig noget lækkert og holdbart regntøj. Så når du skal ud og købe regntøj til dit barn, så giv gerne Wheat regntøj en chance.

Regnjakke

Det samme gælder en regnjakke. Den er ofte også nødvendig året rundt, når det regner. Men i efteråret skal der nogen gange lidt mere til. Du kan vælge en regnjakke med for, som holder barnet lidt mere varmt. På den måde har du dækket alle dine behov og sikrer at dit barn og hele familien har det godt. Der kan du ofte få nok tøj til hele familien, så det er en rigtig god ide, hvis du har flere børn. Derudover kan det være en rigtig god ide at investere i en paraply. Dette er især rart når det regner meget, eller hvis du lige skal være udenfor i kort tid.

Elefanthue

En elefanthue er noget som faktisk er rigtig godt til en dreng og en pige. Dog er det noget som mange voksne ikke er vant til at se på børn og kan derfor godt virke lidt gammeldags. Men det er egentlig en rigtig god ide, når dit barn skal ud i regnen. Elefanthuen er noget som ikke kun holder dit barn tørt, men som også holder det varmt. Dette er især vigtigt i efteråret og vinteren, da det kan være svært at holde varmen. Derudover så kan du få en elefanthue som kan trækkes op over ørerne. Dette er særligt nyttigt i vintermånederne, så dit barn ikke får kolde ører.