Hvordan finder du skjorter til børn?

Garderoben skal opdateres fra tid til anden, hvad end det gælder kvinder, mænd, teenagere eller børn. Og her er basistøj som t-shirts, toppe, undertøj og bukser nok det, der skiftes mest af. Men også de andre styles som bluser og skjorter skal fornys.

De små kan også godt lide smart tøj, og her er skjorter til børn blevet mere og mere udbredt. Men hvordan finder du skjorter til børn?

Hvorfor en skjorte?

Skjorter er den klassiske beklædning til drenge, når der skal være festlige anledninger som konfirmation, fødselsdage, højtider, barnedåb m.m. Men heldigvis er skjorten blevet meget mere end det, for skjorter bruges også af kvinder og piger til ganske almindelig hverdagsbrug.

Hvilke styles?

Udvalget af tøj til børn er stort, og det gør sig også gældende indenfor de forskellige skjorter.

Skjorter til børn kommer i de samme mærker som voksne. Her er populære mærker som Hummel, Mads Nørgaard, Calvin Klein, Polo Ralph Lauren, Noa Noa Miniature og mange flere.

Helt ligesom du finder forskellige design og materialer. Her kan det være den casual skovmandsskjorte, den klassiske lyseblå til konfirmationsfesten eller fødselsdagen, eller skjorter med vilde prints der dækker alt fra Disney til leopardprint.

Vælg striber og tern?

Du skal tage stilling til stilen, hvor du skal vælge mellem den ensfarvet, ternede eller måske stribede skjorte til pigen eller drengen. De samme regler for hvad der ser godt ud, gælder både for voksne som børn.

Kort- og langærmede skjorter?

Du finder selvfølgelig også den casual kortærmede skjorte til børn. Og denne type er svær at komme udenom til sommer brug. Her er forskellen udtrykket, hvor den langærmede skjorte giver det mere klassiske og sofistikerede udtryk, mens den kortærmede skjorte viser det afslappet udtryk.

Rigtig pasform

Skjorten skal have den rigtige pasform for drengen eller pigen. Skjorten må ikke være for stram omkring bryst og skuldre. Hvor du også skal tjekke, at ærmerne skal slutte lige inden håndleddet, da ærmerne ellers vil være for lange og generelt irriterende. Ved kortærmede skjorter, skal ærmerne slutte omkring midten af barnets biceps.

Materialer?

Skjorter til børn i 100% bomuld er populære. Materialet er behagelig og blødt at have på, holdbar og samtidig absorberer det let sved. Dog kan skjorten blive for varm at have på, når vi har de varme sommerdage. Ulempen ved bomuld er, at det krymper 10-15% ved første vask.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *