Sådan bager og sælger du dit eget brød uden at være bager

Der er mange fordele ved at bage dit eget brød. Det smager bedre, det er billigere og det udvider din forretning. Men hvordan kommer du i gang med at bage dit eget brød, hvis du ikke er en erfaren bager? Det finder du ud af her.

Gå bake-off vejen

En rigtig god løsning til dig, som ønsker at sælge brød, men som ikke har erfaring med brødbagning og ikke ønsker at investere i dyrt udstyr, er at købe dit brød fra en bake-off leverandør. Når du køber brød fra en bake-off leverandør, opvarmer du blot brødet kort tid, inden du ønsker at sælge dit bake-off brød. Med en bake-off leverandør kan du være sikker på, at du får en høj kvalitet, og at du altid har friskbagt brød klar, når du åbner din butik. På den måde kan du spare tid, som du kan bruge på andre opgaver eller på kundepleje.

Sørg for at have plads

Når du vælger at investere i udstyr, som du kan bage brødet med, er det vigtigt, at du sikrer dig, at du har plads til det. Derfor er det en god idé at have talt med din bake-off leverandør om, hvilket udstyr der kræves for at opvarme dit brød. Dertil skal du også have plads til at kunne opbevare og udstille dit brød, da det er vigtigt, at du kan vise dit fine udvalg af brød frem.

Sørg for at have et fint udvalg

Det er meget vigtigt, at du sørger for at have et fint udvalg af brød i din butik. Derfor er det vigtigt, at du sikrer dig, at du ved hvilke typer af brød, dine kunder kan lide. Det kan du gøre ved at spørge dem, eller du kan vælge at se på hvilke typer af brød, som du oftest sælger, og dermed skabe et sortiment, som dine kunder kan lide.

Hvad du ellers skal overveje, inden du begynder at sælge brød

Det er vigtigt, at du overvejer, hvad du skal lave i din forretning, inden du begynder at sælge brød. Derfor er det vigtigt, at du sikrer dig, at du får talt med din bake-off leverandør om, hvilket udstyr du skal have, og hvad det koster. Det er vigtigt, at du sikrer dig, at du har lavet et godt budget, så du ikke bliver overrasket, når du skal investere i udstyret.