Skab din egen fede stil med kontraster

Hvis du er træt af at jokke rundt i de samme jeans og sneakers som alle de andre og gerne vil have en helt personlig stil, så læs med her og bliv klogere på, hvordan du kan skabe den ved at kombinere tøj og tilbehør som umiddelbart tilhører hver sin genre men som sammen kan give et helt unikt look som ingen andre har.

Selv om det tøj, der er oppe i tiden lige nu kan være super fedt og man selvfølgelig også skal gå i det, kan det være rart nogle gange at skille sig ud fra mængden ved at have noget helt specielt tøj på, som ingen andre har.

Regnfrakke og kjoler

En lang regnfrakke dame sat sammen med en smuk blomstret kjole kan give et rigtigt flot look, hvor det rå og praktiske kombineres med det feminine. En lang regnfrakke dame er naturligvis oplagt på dage, hvor regnen øser ned, men også selvom det ikke regner, kan du tage din lang regnfrakke dame på.

Camo og guld

Udover en lang regnfrakke dame sat sammen med en feminin kjole kan man også dyrke det rå med det feminine på andre måder, f.eks. ved at iføre sig en bluse eller jakke i camouflage mønster og med masser af guldsmykker som halskæder, armbånd og ringe til. Det fine og sarte guld giver en spændende kontrast til det grove og militæragtige og skaber et helt unikt look.

Denim og blonder

En klassiker indenfor kontraster er de allestedsnærværende cowboybukser sat sammen med en blondetop eller en anden form for overdel med blonder. Igen taler vi om det rå sat sammen med det feminine. Det kan også være en cowboyjakke sat sammen med en nederdel med blonder, det fungerer rigtigt fint.

Der er altså mange måder, man kan skabe sit helt eget look på, det gælder bare om at bruge sin fantasi og se på, hvad man har i sit skab. Tag udgangspunkt i dine yndlingsdele og se så, om der er nogle af de andre ting, der med fordel kunne sættes sammen med det og på den måde skabe din helt egen stil og udtryk.