Skal du have vin til kagen?

Der er vin til en hver lejlighed. Hvis man har gæster til middag, så er det naturligt at servere hvidvin til forretten. Den er tilpas let til de lette retter, man spiser før hovedretten. Til hovedretten serverer man typisk rødvin. Er det er kraftig kødret, så er det godt med en vin, der har kraft og pondus. Der findes mange fremragende vine til begge formål, både hvide og røde. Og der findes også et godt bud på en vin, der egner sig til desserten.

Der findes meget rigtig god moscato vin i handlen, som egner sig virkelig godt til desserter og kage. Du kan finde et flot udvalg af moscato vin online hos Supervin, hvor der findes vine til alle lejligheder. Den kendte og elskede moscato vin er også god som en dejlig forfriskning, for eksempel på en lun aften i haven. Her kan man sidde og nyde det gode vejr og sippe til sin moscato vin og slappe af. Og det er jo også en slags dessert, efter en lang dag på jobbet.

Ældgammel druesort

Moscato er en af de ældste druesorter i verden. Den stammer formentlig fra Mellemøsten. Man ved også at grækerne i tidernes morgen lavede moscato vin af denne drue. Det er med andre ord en drue med en lang historie vi her har med at gøre. Sjovt at tænke på at de gamle grækere formentlig har siddet på balkonerne og fået sig et glas om aftenen, efter en lang dags filosoferen.

I vore dage drikkes der moscato vin over hele verden. Det er, som sagt, en populær vin til søde sager som kage og dessert, men den står også fint alene, afkølet i et glas med stilk. Holder du venne-aften i haven og ønsker at servere lidt at drikke, så er et glas moscato vin et rigtig godt bud. Det er hyggeligt at sidde sammen og snakke og få sig en lille forfrisker.

Nyd det

Den slags aftener skal nydes. For det er rart at have venner og sommeren er kort. Og så kan man hilse på hinanden med et lille glas.