Sequence spil | Familienspil med taktik & spænding for alle

Der findes mange sjove spil som Kalaha, Bezzerwizzer, Stratego, Afrikas Stjerne, puslespil eller Uno, men også diverse familiespil i det store udvalg af brætspil. Og her er Sequence spillet et af de nemme spil, der er fuld af spænding og taktik mellem hold.

Spillet Sequence er et strategispil for 2-12 deltagere, der kan være oplagt som gave til dem, ham eller hende.

Hvad er Sequence spil?

Sequence brætspil hvor strategi er i højsædet, er et noget nemmere spil at gå til i forhold til Risk brætspil og lignede.

Sequence anbefales fra 7+ år, og er nem at gå til for børn. Der skal bygges en Sequence op. Og samtidig skal du spolerer modstanderens chance for at få en sequence.

Spillet skal spilles i to eller tre hold, hvor man kan være 2 eller 12 spillere der dyster i hold mod hinanden. Her siger reglerne, at man ikke må kommunikerer eller vise sin holdkammerater, hvad du sidder med eller planlægger at gøre.

Sequence regler?

Spillet har et standard spillebræt, hvor de fire hjørner fungerer som frie rum. På brættet vises der alle de almindelige spillekort med undtagelse af knægte, i to 52-kort dæk med 10 x 10 mønster.

I som spillere skal konkurrerer om at skabe rækker, kolonner eller diagonaler. Det gøres ved, at i skal placerer jetoner på fastsatte kort på spillebrættet.

Det gælder om at lave to ubrudte rækker af fem jetoner i samme farver.

Når du spiller et kort fra hånden, placerer du en jeton på det tilsvarende kort på brættet.

Indeholdende?

Mere konkret indeholder spillet:

  • 1 spilleplade
  • 104 Sequence kort
  • 6 hjælpekort
  • 45 blå jetoner
  • 45 grønne jetoner
  • 45 røde jetoner
  • Regelhæfte

Hvorfor dette spil?

Der findes mange sjove spil som Triominos, Matador, Carcassonne, Hint, Partners, Alias, billedlotteri, Twister, Kaste gris og mange andre der kan købes i Føtex, Bilka, Bog & Ide, online og alle andre steder. Om Sequance er sjovere end andre spil, er nok ikke sandt. Men konceptet er simpelt, nemt og sjovt spille for især børn. Og netop, at det er et familiespil gør, at spillet kan være det helt rigtige at give i gave eller købe til hygge omkring spisebordet.